Swedish English German

Kurser

Nyfiken på Raw?

Tre lördagar under hösten med Studieförbundet.

Anmälan gör du direkt till Studieförbundet. Arrange­mangsnr: 15740, 15741, 15742

Inspirerande matdagar som kan införa enkla miljö- och livsstilsförändringar i din och familjens vardag. Fokus ligger på Veganmat, Raw food och Living food som är naturligt fri från gluten och mejeriprodukter. Vi lär oss också grunderna för att få lust att experimentera själv med denna supermat hemma. Raw food med naturliga växtbaserade råvaror som inte behöver vare sig ugn eller spis för att bli läckra måltider.

En köttfri måndag enligt livsmedelsverkets rekommendationer eller 5:2-dieten?

Hur kan jag enkelt få in naturliga växtbaserade råvaror i min dagliga mat utan att vända upp och ner på allt? Vi har tre temadagar under hösten. Matdagarna är uppbyggda i tre steg och kurserna är fristående så du kan delta en dag eller alla dagar, det väljer du själv. Kurserna bygger på olika teman och vi skrapar bara på ytan av den djupare kunskapen i ämnet.  Du får tips på böcker och ett kurskompendium.

Under dagen blandar vi lite teori med praktisk matberedning. Vi jobbar i små team och tillagar dagens måltider som vi sedan äter tillsammans under trevligt gemyt. Alla deltagare ges möjlighet att delta praktiskt vid beredningen av maten.

Välkommen med din anmälan till Studieförbundet!